Reviews

Na een door gemaakte borrelia infectie (lyme), heb ik wat problemen met mijn spijsvertering gekregen. Wat ik prettig vond tijdens het consult bij Bianca, is de professionele en doortastende aanpak bij het bevragen van mijn klachten. Zo weet zij lichamelijke klachten goed met elkaar in verband te brengen daarbij is haar parate kennis opvallend. Deze weet zij gelijk in te zetten en op maat daar advies over te geven.

Bianca heeft mij, tijdens een enkele consult, die tips en adviezen weten te geven, die ik goed kon toepassen. Zo let ik meer op hetgeen wat ik eet en gebruik wat supplementen. En al na enkele dagen merkte ik effect en mijn spijsvertering is stukken verbeterd!

Yvonne

Gezond is niet altijd heilzaam, leer ik van Bianca. Al zo’n twintig jaar modder ik maar wat aan met mijn lacto-intolerante prikkelbare darmen. Ben ik mijn eigen orthomoleculaire therapeut. Balend dat ik ondanks mijn supergezonde dieet nooit echt klachtenvrij ben. Buikpijn en stuiterdarmen; orde van de dag.

Tijdens een uitgebreide intake neemt ze mijn voedseldagboek onder de loep. Er is in de loop der jaren flink wat lekkers van mijn menu gevallen, en zijn er flink wat supplementen bij gekomen. Blijkt dat bv calcium uit tabletten kunnen stapelen als het niet opgenomen wordt, want je plast de overtollige calcium niet uit. Beter haal je calcium uit je voeding. ‘Wel zorgen voor voldoende vitamine D, anders neemt je lijf het niet op’.

En zo weet Bianca van alle processen in het lijf welke mineralen, eiwitten en vitaminen er nodig zijn om de boel op gang te houden. Ik vind het fijn dat ze vraagt, doorvraagt, mij hoort en mij ziet. Kort na de intake zit er een voorlopig voedingsadvies in mijn postvak. Blijk ik veel meer te kunnen eten dan ik dacht!

‘Dit is nog maar het begin’, schrijft Bianca, ‘probeer maar even uit.’ En dat doe ik. En ik voel verschil. Scherpe randjes van de klachten. Voelt als een goed begin. Blij dat ik niet langer zelf mijn eigen orthomoleculaire therapeut hoef uit te hangen. Bianca doet het met alle liefde en passie voor mij.

Helen

Wat ik heel prettig vond van het consult bij Bianca was de zorgvuldigheid waarmee ze mijn voedingspatroon en medicatie beoordeelde.

Ze gaf me veel suggesties en zeker de ideeën over voeding hebben mij weer een stap verder geholpen. Ze nam alle tijd en ik ging een stuk optimistischer weg dan toen ik kwam.

Margaret

Leuke vrouw die met veel persoonlijke aandacht en kennis over effect van voeding en vitamines/mineralen op algemeen welzijn. En wat ze nog niet weet gaat ze helemaal uitzoeken. 

Ik sliep al ruim een jaar slecht/kort en gebruikte al dan niet natuurlijke slaapmiddelen zonder resultaat. En ik had continue een opgejaagd gevoel. Twee maanden na het consult, en opvolgen van tips en preparaten om melatonine gehalte op pijl te brengen,  slaap ik weer 8 uur op eigen kracht. 

Marianne

Mijn teleurstelling was groot toen bleek dat ook ik niet onder de overgang uit zou kunnen komen. Na een jaar aanrommelen om de opvliegers de baas te worden, heb ik de keuze gemaakt om een professioneel advies in te winnen bij een orthomoleculair therapeut. En dat was de goede keus.

Bianca gaat heel professioneel en grondig te werk. Ik vond het erg prettig hoe ze met aandacht het gesprek met mij aan ging. Ze nam uitgebreid de tijd om een goed beeld te krijgen van mijn voedingspatroon en levensstijl en heeft daar een heldere analyse van gemaakt. Ik probeer haar adviezen op te volgen, ook al lukt dat nog niet altijd. Die nare overgangsverschijnselen zijn nog niet weg, maar ik heb het gevoel dat ik er meer zelf grip op kan krijgen. Met de hulp van Bianca heb ik daar vertrouwen in.

Jantien

Privacy Statement Koekjes