Tarieven en vergoedingen

Tarieven orthomoleculaire therapie en leefstijlbegeleiding

  • Eerste consult/intake: €90,- duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur
  • Vervolgconsult van een uur: €70,-
  • Vervolgconsult van een half uur: €35,-

De kosten van voorgeschreven voedingssupplementen en eventuele uit te voeren (laboratorium) testen zijn niet inbegrepen in de consultprijs en worden niet vergoed door verzekeraars.

Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.

Afzegging van consulten

Een afzegging van een consult dient uiterlijk 24 uur voorafgaand van het consult te geschieden. Helaas ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen als u niet op tijd afzegt.  Deze facturen kunnen niet ter declaratie bij de zorgverzekering worden aangeboden.

Vergoeding zorgverzekering

Na ieder consult ontvangt u een factuur die u kunt indienen voor vergoeding bij uw zorg­ver­zekeraar. Ik ben lid van de beroepsvereniging de CAT en in het bezit van AGB-codes. De vergoeding van uw zorg­ver­zekeraar hangt af van uw zorgverzekering en uw gekozen pakket.

Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie gatgeschillen.nl

Het beste is contact op te nemen met uw verzekeraar om 100% zekerheid te hebben over vergoedingen.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: gatgeschillen.nl/beroepscode

CAT Vergoedbaar 2023
GAT 2023
Privacy Statement Koekjes