Chronische stress klachten/burn-out

Het is een uitdaging om in deze tijd een goede balans in rust en inspanning te vinden. Een burn-out is het resultaat van jarenlange structurele overbelasting. Een burn-out is een goed voorbeeld waarbij een holistische benadering en multidisciplinaire aanpak nodig is. Vaak is er sprake van een scala aan lichamelijke en mentale klachten, die zich niet gemakkelijk laten oplossen vanwege de complexiteit.

Er zijn steeds meer mensen met burn-out klachten en soms jarenlang niet goed meer kunnen functioneren.

Als je lichaam voor een te lange periode in de stress modus staat kun je uitgeput raken. Vaak hebben mensen met een burn-out een verminderde weerstand. Ze worden sneller en vaker ziek. Slapen lukt vaak ook niet goed meer. Door een gebrek aan verkwikkende slaap kun je steeds minder hebben en raak je snel overprikkeld door je omgeving. Op mentaal vlak kan een burn-out coach, een psycholoog of een mindfulness training je helpen zoeken naar de mechanismen die ten grondslag liggen aan de structurele overbelasting. Wat is de reden waarom jij over je grenzen heengaat en zo uitgeput raakt.

Ik kan je helpen om meer balans te vinden door samen oplossingen te zoeken hoe jij nog beter voor jezelf kunt zorgen door je leefstijl aan te passen. Ook kijken we naar de fysieke klachten die je ervaart. Naast leefstijladviezen en goede gezonde voeding kunnen voedingssupplementen je helpen met beter te slapen, je weerstand te vergroten en je prikkelbaarheid te verlagen.

Maak een afspraak
Darmklachten

Darmklachten

Overgangsklachten

Overgangsklachten

Schommelende bloedsuikerspiegel

Bloedsuikerspiegel en prediabetes

Leefstijl veranderen

Leefstijl veranderen

Eetpatroon onder de loep

Eetpatroon onder de loep

Supplementen onder de loep

Supplementen onder de loep

Privacy Statement Koekjes