Leefstijl veranderen

Er kan een moment aanbreken dat je niet meer tevreden bent met je leefstijl en deze wilt veranderen. Of misschien moet je noodgedwongen je leefstijl veranderen door gezondheidsproblemen. Met jouw leefstijl bepaal je de investering die je in jezelf doet.

Het kan best lastig zijn bepaalde gewoontes om te gooien of helemaal af te leren. Dit kost tijd, inzicht, motivatie en wilskracht. Je moet dan ook een geschikt moment in je leven zoeken dat er ruimte is voor al deze factoren. Een gezonde leefstijl is een bepaalde balans nastreven die bij je past en die je volhoudt. Met een gezonde leefstijl help je jouw lichaam om vitaal en in balans te blijven. Energie haal je niet alleen uit jouw voeding, maar ook uit sociale contacten, slaapgewoontes en zelfontwikkeling. Jouw belastbaarheid hou je op peil met voldoende beweging, mentale uitdagingen, ontspanning en voldoende rust.

Ik kan helpen in je zoektocht naar jouw specifieke gezonde leefstijl met adviezen en tips die in jouw situatie toepasselijk zijn. Daarnaast kan ik je begeleiden in dit proces door samen te onderzoeken hoe jij deze veranderingen het beste in je leven kunt integreren.

Maak een afspraak
Darmklachten

Darmklachten

Overgangsklachten

Overgangsklachten

Chronische stress klachten/burn-out

Schommelende bloedsuikerspiegel

Bloedsuikerspiegel en prediabetes

Eetpatroon onder de loep

Eetpatroon onder de loep

Supplementen onder de loep

Supplementen onder de loep

Privacy Statement Koekjes